Sa për qind e të prekurve me Covid-19 janë shëruar në vendin tonë? MSH jep detajet

Ministria e Shëndetësisë ka dhënë të tjera detaje sot sa I takon numrit të personave të shëruar deri tani në Shqipëri, pasi janë infektuar me Covid-19.

Sipas MSH, deri tani janë shëruar në 116, ose rreth 30% e të prekurve.

“Gjatë 24 orëve të fundit, 12 pacientë të tjerë i janë shtuar listës së të shëruarve, duke e çuar numrin e të shëruarve nga COVID-19 në 116. Pra rreth 30% e të prekurve deri tani rezultojnë të shëruar”, sqaron ministria e Shëndetësisë.

Shkon në 377 numri i të prekurve me Covid-19 në Shqipëri, rriten rastet në Shkodër, Tiranë dhe Has