Të jesh student në jetë është gjë e bukur

Palermo, Itali Giuseppe Paterno rruhet në banjon e shtëpisë para cermeonisë së diplomimit nga Universiteti i Palermos me një bachleor në Histori dhe Filozofi. 96 vjeçar, ai është studentit më i vjetër i Italisë. Foto: Guglielmo Mangiapane/Reuters