Vajza e madhe e Jolie-Pitt përveçse po trajtohet me hormone mashkullore, ndërron dhe emrin

Nuk quhet më Shiloh, por John. Vajza e madhe e Angelina Jolie dhe Brad Pitt prej disa vitesh ka filluar të shndërrohet gradualisht në djalë. Edhe pse në një moshë shumë të vogël (që ndoshta as mjekët nuk e sugjerojnë as për shëndetin) prindërit e Shiloh, dy aktorët Jolie-Pitt, e kanë përkrahur vajzën e tyre për t`u kthyer në djalë.

E gjithë situata e Shiloh, e cila merr dhe trajtime me hormone mashkullore, ka përparuar deri në atë pikë sa ajo ka ndryshuar dhe emrin tashmë. Shiloh tani e tutje ka emrin John.

Më poshtë shihni shndërrimin e Shiloh që nga lindja: