Flash News

KRYESORE

Video/Jason Statham para se të bëhej aktor dhe t’i binin flokët

Video/Jason Statham para se të bëhej aktor dhe t’i binin

Jason Statham është një nga aktorët më të pëlqyer dhe më të suksesshëm të dekadës së fundit edhe pse ka kapur të 49-at.

Por para se të bëhej aktor, Jason ka punuar si shitës rrugësh, më pas si model dhe gjithashtu si zhytës me titull botëror.

Në kohën kur ai merrej me zhytje, aktori dukej krejt ndryshe nga ditët e stome.

Në një video të tijën të vitit 1990, Statham shfaqet energjik dhe me flokë të gjatë garimit në “Lojrat e Commonwealth-it”.

Ndonëse sot në filmat e tij ai njihet si një garues makinash, Jason gjithashtu ka qenë një lojtar shahu dhe futbolli profesionist.

https://www.facebook.com/cinefacts/videos/2181115612158772/

Ditari politik

Të fundit