21 kokëkuqet e famshme që na bindin të ndryshojmë ngjyrën e flokëve

Ndërsa vetëm dy përqind e popullsisë së botës ka lindur me flokë të kuq (përfshirë edhe foshnjën Archie sipas nënës, Meghan Markle), disa të tjerë edhe i kanë lyer për të qenë më të veçantë.

Disa me të tyret origjinale e disa të tjerë me të lyera, shikoni 21 kokëkuqet e famshme që ju inspirojnë të bëni dhe ju një ndryshim të tillë :