Akrepi, shenja e ditës

Në punë gjithçka vazhdon sipas planit dhe pa stres. Kjo ditë është perfekte dhe për pazar.

Me Hënën krahë jush mund ti dedikoheni pamjes tuaj, të sigurtë për të kënaqur shijet tuaja.

Beqarët janë në top formë dhe do të takojnë persona seriozë në ndërtimin e marrëdhënieve, dhe natyrisht në mënyrë graduale.