Aktori i ‘Portokallisë’: Mund të adoptoj një fëmijë

Aktori i “Portokallisë” Rezart Veleshnja, i cili ka luajtur shumë role por që më së shumti njihet si “Betim Spërdhima” ka thënë për ‘Pop Culture’ se i dashuron fëmijët.

“I kam shumë qejf fëmijët. Por, për momentin…por nuk i dihet dhe mund të adoptoj një. Kam dëshirë të kem 4 fëmijë, por me këtë ekonomi sot, është e vështirë të mbash 4 fëmijë. Varet nga gruaja tani”, ka thënë ai.