Arjan Çani: Rama mbështetet nga amerikanët. Kundërshton Dashamir Shehi

Gazetari Arjan Çani deklaroi në emisionin ‘Open’ se Edi Rama “ka mbështetjen e hapur dhe të fortë të amerikanëve dhe ky është një nga faktorët më të rëndësishëm që ndikon në zjvillimet politike në vend”.

Çani shtoi se sa herë flet Rama, me të njëjtën gjuhë shprehet edhe Departamenti i Shtetit.

Megjithatë, qëndrimi i tij u kundërshtua nga Dashamir Shehi, që kujtoi se në 21 janar 2011, amerikanët shpallen ‘burrë shteti’ edhe Sali Berishën.

“Berisha u shpall burrë shteti, e kujton ti. Amerikanët nuk mbështesin Ramën por qeveritë ne teresi”.