Champions League vjen me risi në 2018

Football - Manchester City v FC Barcelona - UEFA Champions League Second Round First Leg - Etihad Stadium, Manchester, England - 24/2/15 General view of the UEFA Champions League trophy at the Etihad stadium before the match Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Mbledhja e Komunitetit Ekzekutiv dhe UEFA-s, në dhjetor të vitit të kaluar, ka dalë me disa vendime të reja. Një nga vendimet, që ishte pjesmarrja e Italisë me 4 ekipe në fazën eleminatore të grupeve, u bë publik disa ditë më parë.

Ditën e sotme, Uefa, ka bërë publik edhe lajmin e ndryshimit të orareve të ndeshjeve, në vitin 2018. Kjo pasi mendohet se orari i vendosur, që eshtë 19:06, iu sjell më shumë fitim dhe është më i përshtatshëm edhe për zonën e Kinës, Lindjes dhe Azisë, vende që po shtojnë investimet e tyre mbi futbollin.