E dashura shtatzënë e Boris Johnson me koronavirus

Carrie Symonds – e dashura e kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson – është prekur me koronavirus. Vetëm disa ditë më parë është u bë me dije lajmi se vetë kryeministri britanik ishte prekur me koronavirus.

E dashura e tij që është dhe shtatzënë ka shkruar në Twitter se kishte kaluar disa ditë në shtrat me simptoma të koronavirusit.

Kam qëndruar në shtrat javën e kaluar me simptomat kryesore të Coronavirus. Nuk kam nevojë të testohem dhe, pas shtatë ditësh pushimi, ndihem më e fortë. Të qenit shtatzënë me Covid-19 është padyshim shqetësues,” – ka shkruar Carrie.