Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 23 shkurt 2024

Këmbimi valutor 23 shkurt 2024

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 95.5 lekë dhe do shitet me 96.4 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro sot do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.1 lekë dhe do shitet me 109.1 lekë.

Paundi britanik do blihet me 120.6 lekë dhe do shitet me 121.6 lekë.

Të fundit