E-TJERA

KLSH nis verifikimin e procedurave për rrugën e Borshit

KLSH nis verifikimin e procedurave për rrugën e Borshit

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka dërguar një ekip për të verifikuar të gjitha procedurat e kryera nga Autoriteti Rrugor Shqiptar në lidhje me punimet për mirëmbajtjen e aksit nacional rrugor Himarë-Sarandë.

Ky vendim erdhi pas dëmtimit të rrugës së Borshit, si shkak i reshjeve të dendura të shiut që kanë përfshirë këto ditë vendin tonë.

Rruga me gjatësi 350 kilometra me vlerë 13.7 milionë euro u ndërtua nga kompania Elicatechnical Commerce Societa dhe kompania “Salillari” sh.p.k., kjo e fundit kishte edhe përgjegjësinë e mirëmbajtjes së rrugës.

Ditari politik

Të fundit