Flash News

E-TJERA

Shqiptari vetëvritet në spital

Shqiptari vetëvritet në spital

Një 54-vjeçar shqiptar, banues në Modica (Raguza), i ka marrë jetën vetes në infektivin e spitalit Maggiore në këtë rajon. Nën hetim kanë përfunduar dy infermiere dhe një mjek.

Familjarët kanë bërë një denoncim për të kuptuar se çfarë ndodhi natën e 21 nëntorit në dhomën e pavijonit ku ka ndërhyrë stafi mjekësor për t'i ofruar kujdesin e nevojshëm burrit që ishte diagnostikuar pozitiv me Covid.

Sot autopsin prokurorja Martina dall'Amico, ia ka besuar një mjeke ligjore dhe një psikiatri, nga spitali San Marco në Katania.

Të fundit