Flash News

E-TJERA

Varhelyi në Këshillin Europian: Duhet qasje më e shpejtë e vaksinave për Ballkanit Perëndimor

Varhelyi në Këshillin Europian: Duhet qasje më e shpejtë e
Oliver Varhelyi në Këshillin Evropian

Komisioneri Europian për Zgjerimin, Oliver Varhelyi ka ngritur si shqetësim në Këshillin Europian qasjen e Ballkanit Perëndimor dhe Azisë Lindore për vaksinat ndaj COVID-19.

Ai ka theksuar nevojën për të siguruar një qasje sa më të shpejtë. Përmes nëj postimi në Twitter, Varhelyi thotë se në luftën ndaj koronavirusit, BE qëndron pranë partnerëve të saj në Ballkanin Perëndimor dhe fqinjëve.

Ai gjithashtu ka nënvizuar si shqetësim edhe zhvillimet në lidhje me çështjen Navalny në Rusi.

Varhelyi në Këshillin Europian: Duhet qasje më e shpejtë e

Ditari politik

Të fundit