Ëndërrimtarët e vjeshtës, 20 tatuazhe frymëzuese

Sezoni i vjeshtës është rreth e rrotull, dhe do t’ju themi një sekret të vogël: ne nuk e urrejmë atë. Duhet të fillojmë të hapim kutitë dhe të nxjerrim palltot dhe rrobat e trasha e megjithatë ky nuk do të jetë shqetësim edhe pse do na duhet të harrojmë ditët e verës, diellin dhe plazhin.

Megjithatë, ka shumë njerëz që nuk e urrejnë vjeshtën,  njësoj si këta njerëz që kanë bërë tatuazhet më të bukura dhe frymëzuese:

 

View this post on Instagram

 

Folha . . #tattoo #tatuagem #finelinetattoo #linhafina #leaf #leaftattoo #tree #life #art #bodyart #artlovers #lisbon #lisboa #portugal

A post shared by Miguel Rosa (@roseprophet) on

 

View this post on Instagram

 

가을, 겨울 / fall, winter . . Done at @studio___da

A post shared by 짙은 ☾ (@zitten_tattoo) on

 

View this post on Instagram

 

@humblebeeflash ✨

A post shared by Brittany (@humblebeetattoo) on

 

View this post on Instagram

 

I wish I could sleep without being dead but sleep forever at the same time #stickandpoke

A post shared by Rosa Bluestone Perr (@bluestonebabe) on

 

View this post on Instagram

 

Cause, boy, I don’t give a fuck #stickandpoke

A post shared by Rosa Bluestone Perr (@bluestonebabe) on

 

View this post on Instagram

 

D E T A I L S – swipe left

A post shared by frauke katze tattoo artist (@fraukekatze) on

 

View this post on Instagram

 

An island of my mind forested and branches intertwined alone in a lake.

A post shared by (@johannesfolkeb) on

 

View this post on Instagram

 

Flash for Heather swipe for more images ✨

A post shared by Brittany (@humblebeetattoo) on

 

View this post on Instagram

 

Flash piece, Foliage for Nathalia!

A post shared by Brittany (@humblebeetattoo) on