Flash News

Ditari i Opozitës

“Duman, kur do zgjohet SPAK nga gjumi?”

“Duman, kur do zgjohet SPAK nga gjumi?”

Sekretari Politik i Partisë së Lirisë për Qarkun e Beratit, Lefter Maliqi, paralajmëron se do të bëjë në tjetër kallëzim penal për grup të strukturuar kriminal, nisur nga përgjimet e “SKY ECC” dhe “Encrochat”.

Maliqi zbulon gjithashtu se nesër, në orën 11, do ti dërgojë dhe një kërkesë kreut të SPAK, Altin Dumanit.

 “SPAK” nesër ora 10:00

Depozitoj nesër kallëzim penal për grup të strukturuar kriminal, nisur nga përgjimet e “SKY ECC” dhe “Encrochat” si dhe memo drejtuar Dumanit.

U bene 11 kallëzime!

Duman kur do zgjohet “SPAK” nga gjumi?!”- shkruan Maliqi.

Latest news