Epifania

Kalofer, Bullgari

Burra dhe djem performojnë vallen tradicionale Horo në ujrat e akullta të lumit Tundzha si pjesë e festimeve për ditën e Epifanisë.

Foto:  Dimitar Dilkoff/AFP/Getty Images