Filmat më të bukur për ta nisur ‘për qejf’ 1 Janarin

Joker

Dita e parë e vitit të ri është një ditë që na gjen pothuajse të gjithëve të ulur në divan para televizorit, në kërkim të një filmi motivues për ta nisur vitin me pozitivitet.

Ne po ju rendisim disa nga fimat që ju mund t’i shikoni në datën 1 janar, pranë familjes dhe të dashurve tuaj.

Lista e filmave më të mirë:

The Post

Game Night

 

Frères Ennemis

 

 

 

Spinning Out

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Circle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medical Police

 

The Stranger

 

American Graffiti

 

Definitely, Maybe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thieves of the Woods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joker