Fotot/ Ankth dhe panik, Lori Hoxha pranon për herë të parë problemet me shëndetin

Sot një vit më parë, Lori Hoxha ka kaluar një periudhë serioze me shëndetin e saj. Këtë e ka pranuar vetë blogerja sot për herë te parë në një postim ne profilin e saj në Instagram.

Lori ka shkruar se arsyeja pse nuk ka postuar në qershorin e vitit të kaluar, ka qenë pikërisht kjo.

“Si sot një vit më parë, mezi postoja sepse po kaloja periudhën më të vështirë me ankthin dhe panikun. Falënderoj Zotin për ndryshimin dhe rritjen!”, shkruan Lori krahas fotove të cilat mund të jenë bërë gjatë kësaj periudhe të vështirë.