Games

Green Bay, ShBA

Lojtari i Texaniëve të Houston-it, Max Scharping nget një biçikletë fëmijësh në një praktikë të përbashkët mes skuadrës së tij dhe Green Bay Packers.

Foto: Mike Roemer/AP