KRYESORE

Gazetari ka një sfidë për Ramën nëse nuk hapen negociatat

Gazetari ka një sfidë për Ramën nëse nuk hapen

Kryeredaktori i Gazetës Shqiptare Erl Murati mendon se nëse edhe këtë herë nuk hapen negociatat për Shqipërinë nga BE-ja, atëherë kryeministri Edi Rama duhet të provojë nëse mbështetet ende nga populli apo jo.

“Mendoj se nëse përgjigja është Jo, Edi Rama duhet të shkojë në zgjedhje dhe të provojë nëse ka mbështetje popullore apo jo.”, tha ai në emisionin “Real Story” në News 24.

Tre vende janë skeptike për çeljen e negociatave të Shqipërisë me BE-në, Holanda, Franca dhe Danimarka.

Të fundit