Flash News

KRYESORE

Grupi ‘Bajri’/ Zgjaten me dy muaj afatet e paraburgimit. Prokuroria ka afat deri më 20 nëntor për të dërguar dosjen

Grupi ‘Bajri’/ Zgjaten me dy muaj afatet e paraburgimit. Prokuroria

Afatet e paraburgimit për grupin kriminal ‘Bajri’ janë zgjatur me dy muaj. Mësohet se Gjykata e Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë, me trup gjyqësore të përbërë nga Iliriana Olldashi, ka pranuar pjesërisht kërkesën e Prokurorisë së Krimeve të Renda dhe pjesërisht kërkesën e mbrojtësit, avokatit Arbër Hoxha.

Kështu, afatet e paraburgimit për 4 personat nën hetim, Safet Bajri, Ilir Bajri, Ismet Idrizi dhe Asmer Bilali zgjaten me dy muaj.

Në këto kushte, pritet që në zbatim të vendimit të sotëm të Gjykatës, Prokuroria e Shkallës së Parë për Krime të Renda Tiranë të dorëzojë maksimalisht brenda datës 20 nëntor dosjen në Gjykatë për Grupin “Bajri”.

Ditari politik

Të fundit