I shkruajnë se nuk ka moshë të rregullojë të pasmet, Xhemi Shehu i kthehet komentuesit

Xhemi Shehu është një nga moderatoret më të bukura shqiptare. Dhe e kuruar po ashtu, e kujdesshme deri në detaje për pamjen e saj. edhe pse nënë e dy fëmijëve, Xhemi ka linja perfekte dhe e frekuenton palestrën po ashtu.

Gjatë kohës që ajo është në palestër, moderatorja ndan shpesh momente me fansat teksa ushtrohet. Mirëpo, një nga ndjekësit i shkruan se Xhmi nuk është më 20-vjeçe që të rregullojë të pasmet:

“Ooooo Xhemi nuk je 20 vjeç të rregullosh b*thët, mosha bën te vetën s’bëhet gjë me zor, qetësohu se je mirë për moshën që ke.”

Por Xhemi nuk e ka lënë pa përgjigje, e cila i ka shkruar:

“Problemi jot që mendon se në palestër shkohet për te rregulluar b*thën prandaj po të përgatis që këtë pozë mund të shohësh edhe kur të shkoj 60!”