I shpëtoi coronavirusit, por shqiptari humb jetën në aksident në SHBA

Një shqiptar nga Dibra e Madhe është përplasur për vdekje nga një makinë në rrugën Bulls Head (Staten Island) në SHBA.

Miqtë dhe familjarët e të ndjerit Zudi Daci 79 vjeç kanë shprehur ngushëllimet në rrjetet sociale ku shkruajnë se pasi i shpëtoi coronavirusit, sapo doli me biçikletë u përplas nga një kamion në rrugë, duke i shkaktuar atij vdekjen.