I vetmi trend që Sara mund të ndjekë për shkak të shtatzënisë

Sara Hoxha është duke përjetuar për herë të dytë ndjesitë e shtatzënisë. Ajo vazhdimisht ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram momente nga shtatzënia e saj e dyte, duke dhënë kështu dhe këshilla për nënat e reja.

Disa ditë më parë, Sara sugjeroi disa libra për gratë shtatzëna, ndërkohë që jep përgjigje për ço pyetje që i bëhet rreth kësaj teme.

Por Sara, ashtu si çdo mama tjetër që pritet të bëhet, ka hequr shumë veshje nga gardëroba e saj për shkak të shtatzënisë.

Mirëpo trendi i vetëm që po ndjek Sara gjatë shtatzënisë së saj është pikërisht rregullimi i thonjve.

“I vetmi trend që unë mund të ndjek sa jam shtatzënë, janë thonjtë.”, shkroi ajo në një postim të publikuar në instastory.