Joga te Muri i Trump

Ciudad Juárez, Meksiko

Njerëzit marrin pjesë në një klasë joga ngjitur me murin e kufirit afër lumit Rio Grande, që është edhe pika e kalimit të shumë emigrantëve nga Amerika Qendrore dhe e Jugut drejt ShBA.

Foto: Hérika Martínez/AFP/Getty Images