Ju pëlqen projekti i ri i Piramidës? Veliaj: Së shpejti, një nga zonat më të vizituara në Tiranë

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka prezantuar projektin e ri të piramidës.

Me anë të një video të shpërndarë në rrjetet sociale, kryebashkiaku prezanton transformimin e piramidës në qendër të Tiranës, e cila sipas tij do të kthehet në një pikë atraksioni për vizitorët dhe vetë banorët.

“Falë projektit të qeverisë dhe partnerëve të AADF-së, Piramida do të jetë pikëtakimi i të gjitha grupmoshave.  “Qendra rinore për Teknologjinë Krijuese”, do t’u japë mundësi të ndryshme të rinjve të apasionuar pas botës së IT-së”, shkruan Veliaj.