Kandidati për deputet: Nuk e di sa vota kemi marrë, por më kanë nisur shumë mesazhe

Kandidati i Sfida për Shqipërinë, Ermal Hasimja ka reaguar pak minuta përpara mbylljes së procesit të votimit. Hasimja thekson se nuk e di sa vota ka marrë Sfida, por në telefonin e tij kanë mbërritur shumë mesazhe që e njoftojnë për zgjedhjen që kanë bërë për këtë parti.

“Nuk e di sa vota do të marrë SFIDA. Por plot njerëz, edhe të panjohur, më kanë nisur mesazhe për të më thënë që votuan për SFIDEN e për të uruar. Ky është dallimi mes votës për të keqen më të vogël dhe votës me vullnet ndryshimi. Personalisht, e bëra detyrën time si qytetar”, shkruan Ermal Hasimja.