Konfirmohet rasti i katërt me coronavirus në Greqi, mbyllen përkohësisht tri shkolla

Konfirmohet rasti i katërt me coronavirus në Greqi.

Një ditë pasi mes të infektuarve rezultoi një fëmijë, pasi kishte udhëtuar ditët e fundit më nënën edhe ajo pozitive me Covid-19, në Milano sot tri shkolla janë mbyllur si masë parandaluese për nxënësit.

Konkretisht, do të qëndrojnë të mbyllura nga sot shkollat në zonën e Athinës, Selanikut dhe Nafplios për 15 ditë.