Ligji për pronat/ Komisioni i Venecias takim edhe me Ramën

Një grup i Komisionit të Venecias do të qëndrojë në Tiranë deri në datën 20 shtator. Misioni i kësaj vizite është ligji për pronat. Gajtë qendrimit të tij në Shqipëri Komisioni i Venecias do të takojë kryeministrin Edi Rama, si dhe grupet parlamentare.

Mësohet se delegacioni nga Venecia do të takohet fillimisht me grupin parlamentar të Partisë Socialiste, e më vonë edhe me grupin parlamentar “Të Pavarur” dhe grupin parlamentar demokrat.

Të dy takimet do të zhvillohen në sallën e mbledhjeve të Komisionit të Ligjeve në Kryesinë e Kuvendit.