Meme në karantinë/ Koha për t`u zgjuar!

Edhe këtë të martë, fantazia e autorëve të memeve nuk mungon për të ndryshuar humorin e njerëzve që qëndrojnë në karantinë. Anëtarët e qeverisë dhe mazhorancës, janë përsëri në fokusin e memeve në 24 orët e fundit.

Përmbajtja e memeve është e gjitha e lidhur me karantinën, ku vëmendjen kryesore këtë herë e ka marrë një e moshuar nga Vlora që ankohej se nuk kishte mundësi financiare për të jetuar.

Memet e kanë vënë në fokus të moshuarën, përballë drejtuesve të qeverisë, ku ankesa e të moshuarës përdoret “për bllokim negociatash”, “për argëtim të qeverisë” apo dhe “kërëcënimi se uji që pi e moshuara do të paguhet”. Për më tepër shikoni fotot e ditës.