Meqë erdhën këto ditë, të paktën dukuni bukur dhe me stil; 25 maska që mund t`i kombinoni lehtë

Në shumë vende të botës, mbajtja e maskës është bërë me detyrim në vende të mbyllura, përfshirë dhe Shqipëria. Disa shtete po bisedojnë që kjo mënyrë të bëhet e detyrueshme edhe për vendet e hapura.

Duke qenë se është dhe verë dhe temperaturat janë shumë të larta, mbajtja e maskës nuk është dhe aq e lehtë. Duke qenë se na duhet t`i ndërrojmë shpesh, është kthyer në lehtësi tanimë që të blejmë maska prej cope të cilat mund ti lajmë shpesh dhe të përdorim vetëm maska të pastra.

Por, për vajzat që duan bukurinë dhe stilin, atëherë “gërmoni” pak më shumë për maskën që i shkon stilit dhe veshjeve tuaja.

Më poshtë keni disa modele që mbase do ju frymëzojnë: