Muhamed Veliu ironizon kolegët e televizioneve: ‘Madamat’ dhe ‘VIP’-at kanë nisur festën, rivalëve nuk i mbeti gje tjetër veçse një ‘copy-paste’

Drejtori i Departamentit të Lajmeve në Report Tv, Muhamed Veliu ka vlerësuar punën e kolegut të tij, Arsen Rusta, i cili ka raportuar lajmeve ekskluzive nga Prokuroria edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa nuk ka kursyer ironinë për kolegët e televizioneve të tjera.

Duke i konsideruar ‘madama’ dhe ‘vip’-a gazetarët e televizioneve, Veliu thotë se lajmet e ‘Report Tv’ po kopjohen nga rivalët.

“Godet edhe për ditë shtune Arsen Rusta. Ndërkohë që madamat dhe VIP-at e mbulimit të prokurorisë kanë nisur festën, kolegu Rusta sjell ekskluziven e radhës në Report TV. Rivalëve nuk i mbeti gjë tjetër veçse një ‘copy and paste’ e radhës. We lead the rest follow”, shkruan Veliu.