Ndërron jetë ish-deputeti grek që mbajti fjalim të fortë për shqiptarët në parlament 5 vjet më parë

Ka ndërruar jetë në moshën 98-vjeçare ish deputeti grek Manolis Glezos, për shkak të një ataku kardiak ditën e sotme.

Glezos njihet si simboli i rezistencës antifashiste, si dhe për qendrimet e tij liberale ndaj emigrantëve dhe fqinjëve të Greqisë.

Pesë vjet më parë, në parlamentin grek mbajti një fjalim të fortë duke thënë se të paktën 13 deputetë kishin prejardhje arvanitase.

Fjalimi në 2015-ën: