Ndryshoi gjininë, aktorja martohet me një vajzë

Aktorja turke Nil Erkoçlar shumë vite më parë iu nënshtrua një operacioni për të ndryshuar gjininë, duke ndryshuar dhe identitetin e saj.

Tashmë nuk njihet me emrin Nila, por me emrin Ruzgar Erkoçlar. Transgjinorja ka lënë dhe aktrimin dhe është martuar me një vajzë.

Kujtojmë që aktorja u bë e njohur nga seriali turk ‘Yamak Ahmet’.