“Në lidhje me këtë pykë”, Rudina Hajdari e “humb” sërish gjatë fjalimit në Kuvend

Rudina Hajdari

Kryetarja e Grupit Parlamentar Demokrat, Rudina Hajdari shquhet për gafat e shumta gjatë fjalimeve, kryesisht në Kuvend.

Këtë herë, teksa ka kërkuar një marrëveshje për një konsensus lidhur me kandidaturat për Gjykatën Kushtetuese, Hajdari tha se për herë të parë në histori duhet të gjendet një gjuhë e përbashkët në lidhje me këtë “pykë”.

“Ulja për një marrëveshje për një konsensus lidhur me kandidaturat dhe mos bllokimi i tyre do ishte zgjidhja më duhur për vendin tonë, pasi po flasim për Gjykatën Kushtetuese, një nga organet më të rëndësishme në vendin tonë.

Të krijonim një precedent për herë të parë në historinë tonë që të gjejmë një gjuhë të përbashkët në lidhje me këtë pykë” , tha Hajdari.

Ndiqni videon: