Një grua kolliti qëllimisht mbi produktet ushqimore, i shkakton 35.000 dollarë humbje dyqanit

Në Pennsylvania, një grua ka kollitur qëllimisht mbi produktet ushqimore në një dyqan ushqimoresh. Ky akt konsiderohet kriminal pasi është një nga mënyrat e përhapjes së koronavirusit.

Gruaja ka kollitur edhe mbi produktet e mishit dhe të bukës, duke bërë stafin ta nxjerrë menjëherë jashtë, të cilën më pas e denoncuan në polici.

Punonjësit edyqanit thanë se vlera e produkteve mbi të cilat ajo është kollitur shkon rreth 35.000 dollarë humbje për biznesin. I gjithë vendi është dezinfektuar dhe ushqimet janë hedhur. Ende nuk dihet nëse ajo ka qenë e infektuar apo nëse e ka bërë testimin e COVID-19.