Një tjetër termet ndjehet në Ohër

Para pak çastesh më saktësisht në orë 18 e 14 minuta është reigjistruar edhe një tjetër dridhje në rajonin e Ohrit.

Sipas informacioneve që nuk janë konfirmuar akoma tërmeti ka qenë  prej 3.6 gradë dhe ka ndodhur pak kilometra nga Ohri.