Një vit pasi e shkarkoi nga Tatimet, Rama i jep post në ministri Vasilika Vjeros

vasilika_vjero-
vasilika_vjero-

Thuajse një vit pasi firmosi shkarkimin e saj nga posti i drejtoreshës së e Përgjithshme të Tatimeve, kryeministri Rama e ka rikthyer sërish me një tjetër pozicion Vasilika Vjeron.

Ajo është emëruar me vendim të Këshillit të Ministrave si zëvendësministre e Financave dhe Ekonomisë, bashkë me Adela Xhemalin.

Këto emërime erdhën pas dorëheqjes së Elton Haxhit dhe Erjon Luçit në postet e zv.ministrave, pak ditë pas Ministria e Financave vendosi t’i rinovojë licencën kompanisë shqiptare Albania Duty Free Distribution, por që u revokua.

Biznesi i gruas së Gjin Gjonit që tërhoqi vëmendjen e ambasadës së SHBA, dhe e përplas me gjykatën