Nordike

Lofoten, Norvegji Pamje të malit dhe detit në arqipelagun nordik. Foto: REX/Shutterstock

Lofoten, Norvegji

Pamje të malit dhe detit në arqipelagun nordik.

Foto: REX/Shutterstock