Not, Kanadezja Kylie Masse rekord botëror në 100 metra shpinë

Kanadezja Kylie Masse ka thyer rekordin boteror ne 100 m shpine me rezultatin 58 sek e 10, ne finalen e Boterorit te notit 2017, te marten ne Budapest.

Kanadezja 21-vjecare, ka thyer rekordin qe mbahej nga britanikja Gemma Spofforth (58.12) vendosur ne 2009, u ndoq nga amerikania Kathleen Baker dhe australiania Emily Seebohm.