Flash News

OPINEWS

OP-ED/ Përtej "rublës" së helmuar

OP-ED/ Përtej "rublës" së helmuar

nga Zef Zefi

Sa për "rublen" e helmuar, imuniteti i Partisë Demokratike është "on top." Askush nuk ka përse shqetësohet për ndonjë përgjegjësi, gabim apo faj të ish-Kryetarit Basha në raport me rublen e helmët putiniane që mund apo i është servirur në ndonjë pjatë. Shendeti gjeopolitik i PD, dihet prej çdo shqiptari që njeh pak historinë e vendit në raport me sllavet e sllavofilët, duke filluar nga carët e moçëm, krajlët deri tek të sotmit.

Antikorpet e kunder-rusosllavizmit e bajnë imunitetin e kësaj force politike më te sigurtë sesa shendeti…i vetë së majtës amerikane. Nuk ka forcë politike ne ish Lindjen komuniste me filo-amerikane e filo-atlantiste e perendimore, në të gjithë anëtarësinë dhe të zgjedhurit e saj. Partia Demokratike, ne kuptimin figurativ po dhe sinjifikativ të fjalës, është serbatori i vetëm i shtypur e deformuar, nga goditje agresive nga të gjitha anët e jashtme prej pikërisht filoserbëve, filo-bolshevikeve e filo-orientalëve në përgjithësi. Agresivitet që vazhdon edhe sot e gjithë ditën nga krypto-bolshevikët e rilindur që nuk i lë asgjë mangut Putinit ndaj Navalnjit. Kjo sepse, në përmbajtjen e saj janë qindra-mijëra bij, nipër, stërnipër të aspirantëve të demokracisë që për mirënjohje -historike atdhetare ndaj Amerikes, mbyllen jetën në burgje, u pushkatuan u rrënuan dhe akoma s'kanë gjetur varret.

Vetë përmendja e këtyre dyshimeve…nga Dep. A. i Shtetit në disfavor Partisë Demokratike në radhë me lëPenizmat…apo me tej, është vetëm një absurditet, një "lapsus slide…" përderisa prej 31 vjetësh trans-demokraci, në më shumë se 20 vjet, përfaqësuesit e Qeverisë amerikane në Shqipëri janë bërë me kohë të plotë zëdhënes të partisë më bolshevike, me raciste e terroriste në Lindje që progredon akoma prej 80 vjetësh. Meqenëse amerikanet e pushtetit e kanë aprovuar deri më tani propaganden e Jugosllaviko-bolshevikut të Tiranës të "përgjegjësisë personale", dhe jo institucionale përpara skandaleve, krimeve monstruoze të ekipit rilindas, le të pranojnë dhe përgjegjësinë individuale, edhe të Bashes, nëse në pjatë i është servirur ndonjë rubël e helmët. Partia Demokratike, po dhe shqiptarët në shumicë absolute, janë e do mbeten imun ndaj këtij helmi të pështirë, përfshirë dhe Bashën.

Të fundit