KRYESORE

Pas masës së arrestit në shtëpi, Fjolla Morina shfaqet në rrjetet sociale

Pas masës së arrestit në shtëpi, Fjolla Morina shfaqet

Këngëtares Fjolla Morina i është dhënë masa e arrestit të shtëpisë për “trafikim të armëve dhe municionit”. Pavarësisht se prokuroria kërkoi në fillim “arrest me burg” për këngëtaren, gjyqtarja Merita Karaj ka vendosur arrest shtëpie për të.

Ajo është shfaqur në rrjetet sociale pas lajmit që bëri bujë në të gjitha mediat shqiptare dhe duket e lumtur.

Me vajzën e saj duket se po shijon momentet në shtëpi edhe pse Fisnik Syla dhe Fitim Muji, të cilët shoqëronin Fjollën dhe nuk kishin gisht në armët që ajo posedonte, Gjykata ka caktuar masën e sigurisë “arrest me burg”.

[video width="720" height="1280" mp4="https://cdnimpuls.com/politiko.al/uploads/2020/09/StorySaver.Org-almeda92_76790065_634345487465889_2556595097422352357_n-1.mp4"][/video]

[video width="720" height="1280" mp4="https://cdnimpuls.com/politiko.al/uploads/2020/09/StorySaver.Org-fjolla.morina_75235597_778084249650832_2317403388911301906_n.mp4"][/video]

[video width="720" height="1280" mp4="https://cdnimpuls.com/politiko.al/uploads/2020/09/StorySaver.Org-fjolla.morina_77210946_325308971866230_7789497242424069213_n.mp4"][/video]

[video width="720" height="1280" mp4="https://cdnimpuls.com/politiko.al/uploads/2020/09/StorySaver.Org-fjolla.morina_87296589_2514890528803151_2206113206994927722_n.mp4"][/video]

Ditari politik

Të fundit