Pas mbërritjes së mjekëve shqiptarë në Itali, Presidenti Meta: Kjo do forcojë marrëdhëniet mes dy vendeve

Pasi kanë arritur një staf mjekësor me 10 mjekë dhe 20 infermierë – nga Shqipëria në Itali – për të luftuar në vijë të parë me koronavirusin në një nga vendet më të prekura në botë prej pandemisë, ka reaguar dhe presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, i cili është shprehur se kjo do të forcojë marrëdhëniet midis dy vendeve.

“Mirënjohje dhe krenari për 30 mjekët dhe infermierët tanë, të cilët do shërbejnë në rajonin më të prekur nga pandemia në Italinë fqinje. Ky solidaritet dhe këto sakrifica do ta forcojnë edhe më shumë marrëdhënien e shkëlqyer midis dy vendeve e popujve tanë. AndràTuttoBene”, shkruan Presidenti Meta në profiling e tij në Facebook.

p