Pasi la nam me fjalimin në Kuvend, deputetja ‘godet’ sërish: “Kisha arsyje shëndetësore”                           

Deputetja e dalë nga listat e PD, Majlinda Halilaj ‘godet’ sërish, por kësaj here në të shkruar.

Pas fjalimit me gafa të shumta dje në foltoren e Parlamentit, deputetja ka reaguar me anë të një postimi në rrjetet sociale.

Ajo e justifikon fjalimin e saj se ka patur probleme shëndetësore dhe nuk shikonte mirë. Megjithatë, edhe në këtë rast, nuk mund të mos bien në sy gabimet drejtshkrimore në të shkruarën e deputetes, për të mos folur për shenjat e pikësimit.

Postimi: