Flash News

POLITIKOFF

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Makina Audi activesphere concept ka dalë jashtë çdo parashikimi.

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Ka aq shumë ndryshime në këtë model të ri të markës gjermane, saqë çdo model tjetër, sado aktual qoftë ai, duket i vjetër në krahasim me Audi activesphere concept.

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Ky mjet duket si një përzierje mes një makine sportive dhe një 4×4. Ka një gjatësi prej 4,98 metrash, 2,07 m gjerësi dhe 1,6 m lartësi.

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Në kroskot nuk ka butona ose ekrane, gjë që duket e pamundur. Por, në këtë koncept, Audi na tregon se në të ardhmen makinat nuk do të kenë komanda për të rregulluar funksione bazike ose të argëtimit, sepse ato do të krijohen përmes asaj që e quajnë Audi Dimension.

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Shoferi do të vendosë një kaskë që do t’i prezantojë përmbajtje virtuale në hapësirën reale të makinës dhe ai mjafton të bëjë disa gjeste që para syve t’i dalin ekrane apo sipërfaqe kontrolli, që pasagjeri nuk do të mund t’i shohë.

Audi prezanton makinën e së ardhmes

Të fundit