Flash News

POLITIKOFF

Si është e vërteta e shtatzënisë së Sarës

Si është e vërteta e shtatzënisë së Sarës

Një deklaratë e Young Zerka-s na bëri të mendonim se Sarah Berisha është në pritje të ëmbël më Dj Pm.

“Duke ditur që këta kurrë nuk ndahem, gjithmonë janë bashkë, Dj Dagz dhe PM. Tani që lindi Dagzi më duket se do lindi dhe PM”, ka thënë Zerka me humor në emisionin Zemër Luana.

Sarah dhe Pm janë aktiv në rrjete sociale por nuk kishin lënë asnjë shenjë se mund të ishin në pritje të një fëmije.

Si që qëndron e vërteta?!

Përmes në story në Instagram, Sarah nuk ka vonuar shumë të përgjigjet duke e mohuar këtë. Pra, nuk është shtatzënë. Disa kohë më parë, e pyetur nga një ndjekës për një martesë të afërt edhe fëmijë, Sarah është se martesa nuk është në planet e afërta, ndërsa shtoi se ende nuk e kanë menduar si gjë.

Si është e vërteta e shtatzënisë së Sarës

Të fundit