Flash News

POLITIKOFF

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Jennifer Lopez dhe Ben Affleck, pasi kaluan muajin e mjaltit me familjen vetëm pak ditë më parë në Paris dhe pasi u martuan tri javë më parë, kanë vendosur të kalojnë më pak kohë bashkë.

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Ky është vendimi që çifti ka marrë së fundi dhe që, pa dyshim, i ka habitur të gjithë fansat. Të dy besojnë se pak distancë do të jetë e dobishme për marrëdhënien e tyre.

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Lajmi, i bërë publik fillimisht nga 'Hollywood Life', konfirmon se aktori dhe këngëtarja e famshme kanë rënë në konsensus për t'u ndarë disa ditë, pasi kanë shijuar muajin e mjaltit në Evropë.

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Arsyeja e këtij vendimi, sipas HL, është është forcimi i lidhjes: ‘Meqenëse profesionet e tyre i detyrojnë të kalojnë periudha të ndara, JLo dhe Affleck kanë vendosur të distancohen, në mënyrë që t'i mungojnë më shumë njëri-tjetrit’ – citon burimi pranë çiftit duke vazhduar se ata nuk duan të lënë mënjanë karrierën e tyre në emër të dashurisë dhe besojnë se alternativa më e mirë është të vendosin një distancë.

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Ndonëse për të gjithë të tjerët duket një vendim i çuditshëm fare pak javë pas martesës, për ata të dy kjo është një periudhë që do t’i ndihmojë të përmirësojnë marrëdhënien e tyre.

Tre javë pas dasmës, ndahen Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Të fundit