“Profesori më kërkon favore seksuale nëpërmjet Instagram-it”, reagon pedagogu i Universitetit Bujqësorë të Tiranës: Kjo është e vërteta ime!

Ditët e fundit në rrjetet sociale kanë qarkulluar biseda, ku thuhet se pedagogu i Universitetit Bujqësorë të Tiranës, Ilir Kaduku, kërkon favore seksuale nga një studente e tij.

Por pas publikimit të këtyre bisedave, ka reaguar për herë të parë pedagogu në fjalë duke thënë se kjo është një shpifje për të denigruar figurën e tij, ndërsa shkruan se ka marrë masa ligjore për të zgjidhur këtë “paçavure”.

Në fotot e mëposhtme përfshihet reagimi i Kadukut dhe bisedat që kanë qarkulluar në rrjetet sociale.