Qeveria shqiptare dhuron 100 mijë euro për Katedralen e Parisit, Sara Hoxha: Aq kushton vetëm kuzhina ime

Redia Hoxha, motra më e vogël e familjes Hoxha ka postuar në Snapchat një bisedë që ka bërë me motrën e saj, Sara Hoxhën.

Sara i ka dërguar një postim Redias, ku si titull lajmi ishte: Qeveria shqiptare dhuron 100 mijë euro për rindërtimin e Katedralen së Parisit”. Poshtë postimit, Sara shkruante:

“Ne do të ndërrojmë bravën e Notredamit.”

Ndërkohë që Redia i ka kthyer një përgjigje duke qeshur.

Dhe është prap Sara që i shkruan: “Vetëm kuzhina ime kushton aq.”